Ryan Reynolds, starul din Deadpool, s-a vaccinat contra COVID-19. Mesajul lui e deja VIRAL

Dana Lascu |
Data publicării:
Ryan Reynolds vaccinat contra COVID-19. Foto; Facebook/pagina personală
Ryan Reynolds vaccinat contra COVID-19. Foto; Facebook/pagina personală

Ryan Reynolds, celebrul actor canadian care în interpretează magistral pe Wade ucigașul plătit transformat în super-erou din Deadpool, s-a vaccinat contra COVID. Mesajul lui a devenit viral! Într-o oră de la postare avea peste 8.300 de comentarii, peste 340.000 de like-uri și peste 15.000 de distribuiri. 

Celebrul actor Ryan Reynolds are un mesaj hilar pentru milioanele de fani care-l urmăresc. Proprietar al unei companii de telefonie mobilă pentru cei cu venituri mici, actorul spune în glumă că „Finally got 5G” (În sfrâșit mi-am luat 5G). 

Iar fanii au dus gluma mai departe: peste 340.000 de LIKE-uri, peste 15.000 de distribuiri și peste 8.300 de comentarii, în momentul în care realizam știrea, la doar o oră după ce actorul postase fotografia și mesajul. 

„Cum este recepția?”, îl întreabă zeci de fani, iar unii se plâng că în zona lor recepția nu e așa bună. 

„Sunt asistentă medicală, așa că am primit 5G-ul meu mai devreme. Este foarte distractiv să-l văd pe vecinul meu cum se sperie când, de fiecare dată când strănut, i se deschide ușa garajului”, i-a scris una dintre fane. 

„Asta suna a începutul unui alt film cu super-eroi ...”, i-a transmis un fan. 

Actorul, în vârstă de 44 de ani, e cunoscut pentru filmele de comedie în care a jucat, dar și pentru reclamele ingenioase pe care le face la produsele pe care le deține. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel