S-a trezit din comă după 11 luni de zile, fără să știe de COVID-19, deși s-a infectat de două ori cu virusul

S-a trezit din comă după 11 luni de zile, fără să știe de COVID-19, deși s-a infectat de două ori cu virusul, FOTO pexels
S-a trezit din comă după 11 luni de zile, fără să știe de COVID-19, deși s-a infectat de două ori cu virusul, FOTO pexels

Studentul Joseph Flavill, în vârstă de 19 ani, a suferit o leziune cerebrală severă în urma unui accident auto din Burton, Staffordshire, Anglia. Acum, familia lui trebuie să-i explice totul despre coronavirus și distanțarea socială. 

Un adolescent aflat în comă de înainte de pandemia de coronavirus s-a trezit în sfârșit după un accident teribil de mașină.

Joseph Flavill, în vârstă de 19 ani, a suferit o leziune cerebrală severă după accidentul din 1 martie 2020.

Familia lui se întreabă acum cum să-i explice Covid-19, carantina și distanțarea socială, deoarece Joseph nu știe ce s-a întâmplat, scrie presa locală

Accidentul din Burton, Staffordshire, a avut loc cu trei săptămâni înainte ca prima carantină națională să intre în vigoare pe 23 martie anul trecut.

Fusese în comă la Spitalul din Leicester, unde numai mama sa, Sharon Priestley, îl putea vizita din cauza restricțiilor Covid.

Rudele sale au declarat că Joe a fost infectat cu coronavirus de două ori, o dată când era încă în comă și o dată de când s-a trezit, dar s-a vindecat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel