Scandal în avion: și-au dat jos măștile și a ieșit un haos

Angela Sabău |
Data publicării:
Cei doi s-au luat la bătaie cu ceilalți pasageri   Sursa foto: A1.ro
Cei doi s-au luat la bătaie cu ceilalți pasageri Sursa foto: A1.ro

Un scandal monstru a avut loc într-un avion după ce doi bărbați și-au dat jos măștile și nu au mai vrut să le poarte. Mai mult, cei doi s-au luat la bătaie cu cei care le-au atras atenția.

Doi englezi au ajuns pe mâna poliției în Ibiza, după ce au făcut scandal în avion și s-au bătut cu alți pasageri. Scandalul a pornit după ce cei doi și-au dat jos măștile.

A fost un scandal monstru într-un avion care a plecat din Amsterdam spre Ibiza, Spania. Doi pasageri englezi și-au dat jos măștile – care sunt obligatorii în avion – și au refuzat să le poarte când li s-a atras atenția. Ba, mai mult, aceștia s-au luat la bătaie cu ceilalți pasageri, notează A1.ro.
În imaginile filmate de ceilalți pasageri și făcute publice de Daily Mail, se observă cum doi bărbați, aflați sub influența băuturilor alcoolice, își scot măștile de protecție și încep să devină zgomotoși.
Cei doi vorbesc în engleză și se arată deranjați atunci când li se atrage atenția să înceteze. „Încetați! Sunt copii aici”, se aud pe înregistrare câteva persoane. 
În loc de asta, însă, pasagerii s-au luat la bătaie cu cei care le-au atras atenția, conflictul fiind aplanat abia la destinație, pe aeroportul din Spania, acolo unde scandalagii au fost reținuți. Pilotul a informat poliția, care a trimis un echipaj să-i aștepte pe cei doi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel