Secretar de Stat din Ministerul Sănătății, 'transferat' la Ministerul Dezvoltării, din greșeală

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății
Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății

Ieri, în Monitorul Oficial a apărut decizia de numire a lui Andrei Baciu în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Un Andrei Baciu cunoscut în spațiul public este actualul secretar de stat din Ministerul Sănătății, astfel că, din pricina coincidenței de nume, presa din România l-a anunțat că s-ar fi mutat.

„Decizia privind numirea domnului Andrei Baciu în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației", arată decizia semnată de șeful Executivului publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Nimic greșit, însă se pare că este vorba de o coincidență de nume. Într-adevăr Andrei Baciu a fost numit în această funcție, însă nu este vorba de Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, ci de o cu totul altă persoană.

În urma știrilor apărute în presă, precum că acesta a fost transferat la un alt Minister, secretarul de stat de la Ministerul Sănătății a explicat pe pagina sa de Facebook toată tevatura.

„Decizia privind numirea domnului Andrei Baciu în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației", publicată joi, în Monitorul Oficial, nu se referă la mine, ci la un alt Andrei Baciu. Este doar o coincidență de nume.
Eu ocup în continuare funcția de secretar de stat al Ministerul Sănătății, în echipa ministrului Victor Costache. Luni dimineața ne revedem la Ministerul Sănătății unde vom continua proiectele începute in beneficiul pacientului și sistemului medical din Romania.
Ii urez mult succes noului meu coleg Andrei Baciu.

Vă mulțumesc pentru atenție!", a explicat secretarul de stat din Ministerul Sănătății pe contul s[u de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel