Șeful OMS anunță când se va SFÂRȘI PANDEMIA. Vom fi pe drumul cel bun

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS
Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS

Șeful OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a făcut o previziune pe contul său de Twiter, în care vorbește despre momentul în care pandemia se va fi sfârșit, iar viața va reintra pe un făgaș normal. 

Potrivit șefului Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, atunci când pandemia de COVID-19 va putea fi sub control, lucrurile vor reveni la normal. El a avansat și o dată, într-o postare pe contul său de Twiter

„Când vom reuși, vom fi pe drumul cel bun pentru a ține sub control pandemia de COVID-19 și, până în ianuarie anul viitor pe vreme asta, vom regăsi toate țările și comunitățile lumii pe un făgaș mai sănătos, mai sigur și mai sustenabil pentru viitor”, a scris Tedros Adhanom Ghebreyesus pe Tweeter.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel