Semnul din palmă care îți arată că DESTINUL tău e să fii bogat și puternic!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Litera M formată în palmă este semnul că destinul ți-a pregătit ceva minunat. Foto: Pixabay
Litera M formată în palmă este semnul că destinul ți-a pregătit ceva minunat. Foto: Pixabay

Dacă liniile pe care le ai în palmă formează o anume literă, acesta este smenul că destinul tău este să fii un mare lider! 

Cititul în palmă s-a „născut” în astrologia hindusă acum câteva mii de ani și s-a răspândit rapid în Asia și apoi în Europa, după ce Aristotel a aflat de ea. Aristotel l-a învățat arta de a citi palma și pe Alexandru cel Mare, care a folosit-o pentru a afla caracterul soldaților săi. 

De data aceasta ne vom concentra asupra semnificației literei „M” cu doar unii oamenii o au formată de liniile din palmă.

Litera aceasta formată în palmă este destul de rară, e alcătuită din patru linii (două lungi și două mai scurte) care se întâlnesc în parte din centru spre extremitățile palmei, aproape de baza degetelor arătător. 

Oamenii care au acest semn sunt destinați unei cariere fabuloase și vor acumula bogății extraordinare. Ei au un nivel ridicat de încredere în sine, motivație și disciplină. Cel mai adesea sunt atrași de jurnalism, scris și educație, iar acestea sunt sferele în care se vor îmbogăți.

Litera M pe palmă simbolizează lideri capabili, noroc pe tot parcursul vieții, mare prosperitate și o intuiție excelentă.

Experții din acest domeniu susțin că persoanele cu litera M pe palmă sunt adevărate detectoare umane de minciuni, simțind când oamenii nu le spun adevărul, iar această caracteristică este mai pronunțată la femei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel