Sibiu, COVID-19: Șase angajați dintr-o fabrică de produse medicale, suspecți de infecție cu coronavirus

Adisa Codruț |
Data publicării:
Hală de producție a firmei din Cisnădie. Foto: Facebook
Hală de producție a firmei din Cisnădie. Foto: Facebook

Șase angajați de la o fabrică de produse medicale din Sibiu sunt suspecți de infecție cu COVID-19 și au fost internați în Spitalul Județean Sibiu.

Anunțul despre internarea celor șase angajați care munceau într-o fabrică de produse medicale a făcut de purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ștefan.

„În ceea ce privește situația de la fabrica de produse medicale Raguse Medizinische Produkte Romania SRL precizăm faptul că pentru tot personalul acesteia s-a dispus măsura izolării la domiciliu. Pentru persoanele care au prezentat simptome specifice COVID-19, aceștia au fost consultați de personalul SAJ Sibiu și ISU Sibiu, iar în urma intervențiilor au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde au fost internați. Momentan se află sub observație, iar după caz, sub tratament specific", a spus Andreea Ștefan, conform Agerpres.

Firma despre care vorbește ea este o întreprindere din România, cu sediul central în Cisnădei, care operează în industria de Fabricare de instrumente de navigație, măsurare, control, și electromedicale.

Deocamdată, Prefectura Sibiu nu poate spune cu exactitate câți angajați de la această fabrică sunt izolați la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel