SONDAJ DCMedical: Ați face vaccin COVID-19 ca să puteți călători peste hotare cu avionul? Ce au răspuns cititorii

Dana Lascu / 02 dec 2020 / 16:33
Zbor, avion      Foto: pexels.com
Zbor, avion Foto: pexels.com

DCMedical a relizat, în rândul cititorilor, un sondaj de opinie care arată că proporția celor care și-ar face vaccin COVID-19 ca să poată călători cu avionul peste hotare este aproape la fel de mare cu a celor care ar refuza. 

Pentru că se discută din ce în ce mai mult de pașaportul de zbor și de companii aeriene care se gândesc să impună călătorilor lor să se vaccineze anti COVID înainte de a se urca în aeronave. DCMedical a realizat un sondaj de opinie printre cititorii ei. Precizăm din start că votul reprezintă strict opinia cititorilor, și că nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală. 

Ce au răspuns cititorii DC Medical

2,926 de cititori ai DC Medical au răspun la întrebarea „Ați face vaccin COVID-19 ca să puteți călători peste hotare cu avionul?”, care avea trei variante de răspuns: „Da”, „Nu” și „Nu știu”. 

Din total, 1.082 de persoane (echivalentul a 37%) au spus că nu s-ar vaccina contra COVID-19 ca să călătorească cu avionul, în timp ce un procent mai puțin - 1.052 de persoane (36%) - au spus că ar face-o! De asemenea, 792 de persoane (27%) sunt indecise, alegând să răspundă că „nu știu” dacă ar face-o sau nu. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy