Sora Deliei Matache, cu fiul pe patul de spital. Cu ce problemă de sănătate se confruntă băiețelul Oanei Matache: „Branula a intrat din prima”

Angela Sabău |
Data publicării:

Oana Matache a ajuns cu fiul ei pe patul de spital. Anunțul a fost făcut chiar de sora Delia Matache.

Sora Deliei Matache și-a îngrijorat fanii după ce le-a mărturisit că se află în spital cu fiul ei. Din nefericire, micuțul se confruntă cu câteva probleme de sănătate și a avut nevoie de perfuzii. Din primele informații, se pare că  că fiul Oanei Matache suferă de o afecțiune care se declanșează în special la copii, motiv pentru care au mers la o clincă  privată pentru a-l trata.

Oana Matache s-a filmat în timp ce micuțului i se administra perfuzia. Aceasta a mărturisit că fiul ei se confruntă cu o enteroviroză, o afecțiune ca provoacă probleme în special la nivelul tractului intestinal și apare cel mai des la cei mici.

„Adus Booberul la perfuzii, ca să fie iar fortzinni. Am prins cameră bună, branula a intrat din prima, Delia e cu noi, totul bine (enteroviroză)”, a scris Oana Matache într-un story în care apare fiul ei pe patul de spital.

Citește continuarea pe Spectacola și află de ce boală suferă sora Deliei Matache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel