Sorina Pintea, din nou în arest: ea a stat doar câteva ore la spital

Adisa Codruț |
Data publicării:
Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății. Foto: DC Medical
Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății. Foto: DC Medical

Sorina Pintea a fost adusă în cursul zilei de azi din nou în arest, după ce a petrecut câteva ore la spital pentru investigații medicale.

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii, arestată preventiv în dosarul în care este acuzată de luare de mită, a fost readusă, azi, în arestul Poliţiei. Ea a fost transportată sub pază la Spitalul Clinic „Sfînta Maria”  pentru investigații medicale suplimentare, notează stirileprotv.ro.

“Persoana privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost condusă într-un spital din Bucureşti, din reţeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. La acest moment, persoana în cauză a fost reintrodusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă”, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Sorina Pintea a solicitat să fie transportată la Spitalul Clinic “Sfânta Maria”, ea invocând unele probleme de sănătate pe care le-ar fi avut în cursul zilei de duminică. Fostul ministur al Sănătății suferă de o boală autoimună gravă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel