Soţia lui Toni Grecu, ADEVĂRUL despre starea fondatorului Divertis, internat la „Balș” cu COVID

Cristina, soția lui Toni Grecu, membru fondator Divertis, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a artistului infectat cu coronavirus și internat la Spitalul de Boli Infecțioase "Matei Balș" din Capitală.  

Cristina Grecu, soția artistului care a devenit cunoscut ca membru fondator al Divertis, infirmă informaţiile referitoare la starea gravă în care s-ar afla Toni Grecu. Acesta se află într-adevăr internat la "Matei Balş" cu COVID-19, însă soţia sa afirmă că nu a fost niciun moment la Terapie Intensivă.

"Este internat de 5 zile la Spitalul ”Matei Balș”. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine", a declarat Cristina Grecu pentru Libertatea.

Cum a debutat boala

 

"A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine", a specificat Cristina Grecu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel