Starea de sănătate a pacienților transferați de la Matei Balș la Spitalul Militar. ULTIMA ORĂ

Dana Lascu / 02 feb 2021 / 15:58
Pacienți COVID-19, spitalul ROL 2 Ana Aslan. Foto: print screen / Spitalul Militar Central
Pacienți COVID-19, spitalul ROL 2 Ana Aslan. Foto: print screen / Spitalul Militar Central

Reprezentanții Spitalului Militar Central au anunțat care este starea de sănătate a celor 4 pacienți COVID-19 de la Institutul Matei Balș care au fost transferați vineri la SUUMC. 

„Starea de sănătate a pacienților transferați în urma incediului de la Matei Balș și internați în Spitalul Militar Central: 

Doi dintre pacienții răniți în incendiul de la Spitalul „Matei Balș”, transferați și internați la Formațiunea medicală de nivel ROL 2 de la Institutul „Ana Aslan” din Otopeni au fost externați marți, 2 februarie.

Cei doi pacienți internați în Secția Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC) se află, în continuare, în stare gravă, fiind intubați și ventilați mecanic. Unul dintre pacienți este încă pozitiv la testele RT PCR efectuate, iar cel de-al doilea s-a negativat la COVID-19.

Familiile sunt în contact permanent cu echipele medicale implicate în tratamentul celor doi pacienți” a anunțat Biroul Informare și Relații Publice al SUUMC. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy