Tatăl actriței Ramona Bădescu, răpus de COVID-19

Angela Sabău |
Data publicării:
Tatăl actriței Ramona Bădescu    Foto: facebook.com/ramona.badescu
Tatăl actriței Ramona Bădescu Foto: facebook.com/ramona.badescu

Tatăl actriței Ramona Bădescu a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. El era internat de 10 zile la spital.

Actrița Ramona Bădeascu este sfâșiată de durere, după ce tatăl său a murit în urma infecției cu COVID-19. „Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata, pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament", a dezvăluit, miercuri, Ramona Bădescu. 
Cristel Bădescu s-a stins din viață marți dimineață, la vârsta de 89 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu Covid-19 și a fost internat 10 zile la spitalul Fialntropia din Craiova. Starea de sănătate a inginerului Cristel Bădescu, oricum precară, s-a agravat pe parcurs. 
Vedeta își plânge tatăl în Italia întrucât nu poate ajunge în România, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, notează Antena 3.
„Tata e cel care m-a susținut în cariera mea, cel care invita acasă toate persoanele și artiștii care veneau în turneu, iar mama gătea pentru toți și punea masa. Am avut masa plină în casă pentru toți, iar eu acum voi încerca să continui ca tata să aibă masa plină de bunătăți pe lumea cealaltă, rugându-mă lui Dumnezeu și dând de pomană lucruri care îi plăceau lui”, a mai spus actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel