Tiberiu Bățagă a murit. A fost primul ortoped român membru al Comitetului pentru artroplastia de genunchi ISAKOS

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
tiberiu bataga - FOTO: Freepik@wirestock
tiberiu bataga - FOTO: Freepik@wirestock

Tiberiu Bățagă, primul ortoped român membru al Comitetului pentru artroplastia de genunchi ISAKOS, a murit.

Tiberiu Bățagă, primul ortoped român membru al Comitetului pentru artroplastia de genunchi ISAKOS, a murit. Anunțul a fost făcut de prof. univ. dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România. Prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă a decedat la vârsta de 63 de ani.

”Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Prof. Univ. Dr. Tiberiu Bățagă! Cuvintele sunt prea puține pentru a-mi putea exprima durerea la trecerea în neființă a prietenului, profesionistului, OM-ului. Sincere condoleanțe familiei! Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis de prof. univ. dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România. 

Tiberiu Bățagă - FOTO: Facebook@Daniel Coriu

Cine a fost Tiberiu Bățagă

Dr. Tiberiu Băţagă, şeful Clinicii de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, a devenit primul ortoped din România care a fost acceptat ca membru al Comitetului pentru artroplastia de genunchi ISAKOS, la cel de-al 14-lea Congres Bienal al International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine, care se desfăşoară la Boston, SUA.

Congresul ISAKOS este considerat una dintre cele mai importante întâlniri internaţionale ale specialiştilor în ortopedie. Evenimentul le oferă participanţilor o oportunitate unică de a împărtăşi, discuta şi învăţa cele mai recente progrese în artroscopie, chirurgia genunchiului şi medicina sportivă. 

Prof. univ. dr. Tiberiu Băţagă anunţa, în luna mai, la deschiderea Cursului Internaţional de Ortopedie pe care îl organizează la Târgu Mureş de opt ani, că ortopedia mureşeană a primit recunoaştere din partea a două entităţi mondiale ESSKA şi ICRS. În luna iunie au început acreditările ISAKOS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel