Trucuri care ușurează enorm treburile casnice. Ingredientele care fac minuni

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Soluții din apă cu sare, lămâie, oțet și bicarbonat de sodiu fac minuni inclusiv în curățarea bucătăriei.

Unele trucuri vă vor ajuta să vă ușurați anumite treburi casnice. De aceea, aveți nevoie doar de câteva lucruri:

Bicarbonat de sodiu și oțet - Deși nu există niciun substitut pentru produsele de curățare a scurgerilor pe bază de substanțe chimice cumpărate în magazin, acest truc  este cel mai bun lucru. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați o parte bicarbonat de sodiu cu o parte oțet și să turnați soluția direct pe o țeavă drenată. Lăsați-o să stea timp de cinci până la zece minute înainte de a o spăla cu apă caldă clocotită.

Bicarbonat de sodiu și sare - Dacă nu aveți oțet la îndemână, puteți desfunda canalele de scurgere presărând în părți egale bicarbonat de sodiu și sare. Lasă-l să se odihnească timp de 30 de minute înainte de a trage apa, încă o dată, apoi alungă-l cu o oală cu apă fierbinte. 

Oțet, sare și lămâie - Indiferent dacă scurgerea este înfundată sau dacă aveți o acumulare aproape indestructibilă de murdărie, acest truc va face minuni. Pentru a începe, turnați părți egale de sare și oțet într-un castron, apoi o jumătate de parte de suc de lămâie proaspăt stors. Turnați-o în chiuvetă, lăsând soluția să stea până la 30 de minute înainte de a o urma cu o oală plină de apă clocotită.

Sare și apă caldă - Să presupunem că nu aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, oțet, suc de lămâie sau detergent de canalizare. În acest caz, încercați să turnați o jumătate de cană de sare împreună cu o oală cu apă fierbinte în scurgerea înfundată. Dați soluției o jumătate de oră pentru a scăpa de acumularea din țeavă înainte de a spăla cu mai multă apă clocotită.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel