Trucurile Mirelei Vaida pentru a nu se îngrășa de Revelion: Acesta este secretul meu

Monika Baciu |
Data publicării:
mirela vaida - FOTO: Captură YouTube@Acces Direct
mirela vaida - FOTO: Captură YouTube@Acces Direct

Mirela Vaida arată impecabil la 41 de ani. Prezentatoarea TV a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că este atentă la silueta ei și că are anumite secrete pe care le respectă de Revelion, dar și în restul timpului pentru a nu se îngrășa.

La frumoasa vârstă de 41 de ani, Mirela Vaida are o siluetă de invidiat. Chiar dacă este soție, mamă de trei copii, prezentatoare TV, actriță și cântăreață de muzică populară, vedeta arată spectaculos. Deși recunoaște că este gurmandă, moderatoarea emisiunii „Acces Direct” are un secret pentru a nu acumula kilograme.

Trucurile Mirelei Vaida pentru a nu se îngrășa de Revelion

Mirela Vaida este pasionată de bucătărie, în special de preparatele tradiţionale pe care le găteşte pentru masa de Revelion, de la sarmale, friptură, ciorbă de perișoare, cozonac și salată de boeuf, ca un adevărat chef bucătar.

Vedeta ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, că, deși va mânca din toate, are un secret și anume nu mănâncă după ora 18:00, cu mici excepții. Atunci când, totuși, mănâncă seara dă o tură cu bicicleta sau aleargă pe bandă pentru a se menține în formă.

Citește mai multe pe SPECTACOLA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel