Tudor Ciuhodaru: Achiziționați, acum, teste rapide!

Angela Sabău |
Data publicării:
Foto Facebook / Tudor Ciuhodaru
Foto Facebook / Tudor Ciuhodaru

Medicul Tudor Ciuhodaru face un nou apel pentru achiziționarea de teste rapide, urgent. El consideră că ar aduce avantaje în încercarea de a controla pandemia de coronavirus.

Medicul Tudor Ciuhodaru face un nou apel pe pagina sa de socializare pentru achiziționarea de teste rapide de urgență. El consideră că ar aduce avantaje în încercarea de a controla pandemia de coronavirus, dar le consideră și suficient de sigure.

„Ca medic, fac un nou apel la Guvern și Președinte. Achiziționați, acum, teste rapide! Antigenele nu mint! Putem trece la testarea largă a populației.

E nevoie urgent de un Plan B. Soluția sănătoasă pentru controlul pandemiei e la un avion distanță. Au fost deja utilizate cu succes și eficient în China pentru combaterea infecției cu coronarivius și sunt accesibile la nivel mondial (lansate de BioMedomics)

Testele rapide (antigen-anticorp)- putem depista rapid infecția la scară extinsă

Avantajele sunt evidente:

1. Se pot utiliza oriunde (spitale, vămi, aeroporturi, trenuri,)
2. Depistează rapid purtătorii de virus (sănătoși sau nu)
3. Durează doar 15 minute
4. E nevoie doar de o picătură de sânge (recolatată din deget ca la glicemie)
5. Ușor de interpretat (vizual, intuitiv, ca la testele de sarcină)
6. Nu necesită echipament sau personal special.

După ce trece această criză sper că e clar că sănătatea va fi prioritatea numărul 1 a României. Și că spitalele regionale (proiectul meu blocat mereu de unii), se vor face cu maximă viteză. Cel de la Iași prioritar. Vă dați seama ce beneficiu enorm ar fi fost acum ca aceste spitale să fie finalizate (așa cum Iașul l-ar fi putut avea din 2011 dacă niște interese mizere nu l-ar fi distrus)”, a scris el pe pagina sa de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel