Un bărbat de 105 ani s-a vaccinat contra COVID-19 - FOTO

Un bărbat de 105 ani s-a vaccinat contra COVID-19.

Anunțul a fost făcut de Ovidiu Drăgan, primarul Municipiului Gherla, pe Facebook.

"S-a vaccinat cel mai vârstnic gherlean (105 ani), domnul Rusu. Sănătate si mult bine!", a scris primarul.

S-a vaccinat cel mai vârstnic gherlean (105 ani), domnul Rusu. Sănătate si mult bine!

Publicată de Ovidiu Dragan pe Luni, 18 ianuarie 2021

 

 

În mediul online au curs mesajele de felicitare

 

"Multa sanatate d-lui profesor Rusu! Domnia sa reprezinta un adevarat exemplu din multe puncte de vedere. Respect si pretuire!" / "Încă o dată, dacă mai era nevoie, dl. Rusu da dovada de civism și conștiinciozitate. Felicitări și multa sănătate!" / "Multă sănătate.Stimă și respect jos pălăria.La vastra de (105 ani) arată foarte bine.", sunt doar câteva din mesajele adresate domnului Rusu, care s-a vaccinat la vârsta de 105 ani.

Tot pe Facebook-ul lui Ovidiu Drăgan există unele clarificări cu privire la modalitățile de programare pentru vaccinarea anti covid-19:

"Centrul de vaccinare din Municipiul Gherla, organizat în sala de sport a Liceului Maghiar Kemény Zsigmond, a fost activat în platforma națională de programare pentru vaccinare.Pentru centrul de vaccinare din Gherla au fost alocate momentan 1180 de vaccinuri.Momentan este permisă programarea pentru populația cu grad ridicat de risc:a) Adulți cu vârsta peste 65 de ani - programarea pentru aceasta categorie se face atât prin cont individual, cât și prin medicii de familieb) Persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă. Pentru aceasta categorie, programarea poate fi realizată doar prin cabinetele medicilor de familie."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel