Vaccin anti-COVID. CEO AstraZeneca: am putea începe vaccinarea la sfârșitul lunii decembrie

Florina Pop |
Data publicării:
Flacoane   FOTO: pixabay
Flacoane FOTO: pixabay

Compania AstraZeneca declară că ar putea începe vaccinarea împotriva infecției COVID la sfârșitul lunii decembrie.

CEO companiei farma AstraZeneca, Pascal Soriot, a afirmat că vaccinarea anti-COVID ar putea începe la sfârșitul lunii decembrie, începutul lunii ianuarie. Producătorul anglo-suedez de medicamente lucrează cu Universitatea Oxford din Marea Britanie pentru a produce vaccinul.

”Poate că nu vom câștiga niciodată bani din acesta [vaccinul], nimeni nu știe cât de des va trebui să vă vaccinați. Dacă vaccinul este foarte eficient și protejează oamenii de mai mulți ani și boala dispare, atunci nu există piață”, a declarant Soriot, potrivit scmp.com.

Vaccinul a intrat în studiile de fază 3 în septembrie. S-a oprit temporar din cauza problemelor de sănătate cu un participant din Marea Britanie, dar s-a reluat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel