Vaccinare anti-COVID la domiciliu. Anunțul prefectului Capitalei

DCMedical Team |
Data publicării:
Vaccin Covid-19
Vaccin Covid-19

Autoritățile din București au anunțat că vârstnicii din Sectorul 5 care nu se pot deplasa la centru de vaccinare drive thru pot solicita să fie imunizați acasă.

Prefectul Capitalei şi primarul Cristian Popescu Piedone au declarat la deschiderea unui nou centru drive-thru în Sectorul 5 că vârstnicii sau cei care nu se pot deplasa pot face o solicitare pentru imunizarea împotriva COVID, iar medicii vor merge. Cei doi au mai precizat că, în perioada următoare, vor fi deschise mai multe puncte mobile în zonele mărginașe.

”Cu ajutorul Primăriei Sectorului 5 se vor deschide puncte mobile în Ferentari, care vor deservi persoanele care vor să se vaccineze în acea zonă. De asemenea, în tot Bucureștiul, va exista această preocupare de a ajunge cât mai aproape de oameni și de a facilita ajungerea lor la centrele de vaccinare”, a declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica. 

”Ineditul este, cum a spus domnul prefect, în afară de echipele mobile din Piața Ferentari, avem și o echipă, un auto în premieră, care va merge la persoanele nedeplasabile sau la acele persoane care solicită intervenția directă la domiciliu. Avem avizul Direcției de Sănătate Publică”, a adăugat Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel