Pregătiri pentru vaccinarea profesorilor! Date de ULTIMĂ ORĂ

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Vaccinurile COVID. Foto: Pixabay
Vaccinurile COVID. Foto: Pixabay

Ministerul Educației a transmis date privind vaccinarea profesorilor către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.

Reprezentanții Ministerului Educației au transmis miercuri, 17 februarie, Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea Împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), datele necesare demarării activității de vaccinare prioritară a profesorilor și a celorlalți angajați din învățământ în centre dedicate (prin organizarea de echipe mobile).

Datele comunicate către CNCAV:

„1. Necesarul de doze de vaccin, defalcat pe categorii de vârstă și județe;

2. Lista celor 42 de locații destinate procesului de vaccinare a personalului din învățământul preuniversitar (personal din creșe și grădinițe, personalul didactic din învățământul primar, gimnazial, liceal), precum și lista persoanelor de contact responsabile (inspectori școlari generali);

3. Lista celor 20 de locații, pe fiecare centru universitar, destinate procesului de vaccinare a personalului didactic din învățământul universitar și persoanele de contact responsabile. 

Numărul total de doze necesar pentru vaccinarea persoanelor cu vârsta sub 55 de ani este de 44.324, iar numărul total de doze necesar pentru vaccinarea persoanelor cu vârsta peste 55 de ani este de 15.622”, se arată într-un comunicat al Ministerului Educației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel