Vaccinul Pfizer pentru copii va fi disponibil din vară

DCMedical Team |
Data publicării:
Vaccinul Pfizer - BioNTech. Foto: BioNTech
Vaccinul Pfizer - BioNTech. Foto: BioNTech

Vaccinul Pfizer împotriva infecției COVID, creat pentru copiii între 12 și 15 ani, ar fi disponibil din iunie, anunță compania care l-a produs.

Companiile Pfizer-BioNTech susțin că vaccinul împotriva COVID pentru vârstele 12-15 ani ar putea fi disponibil din iunie. CEO BioNTech, Ugur Sahin, a declarat presei germane că serul se află „în faza finală” de pregătire a cererii de aprobare de către Agenția Europeană a Medicamentului. Acesta a mai precizat că evaluarea testelor „durează în medie patru până la șase săptămâni”. 

Dacă totul merge bine, autoritățile germane susțin că ar putea vaccina copiii peste 12 ani în vacanța de vară, arată Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel