Valentine's day. Ce cadouri să NU primești niciodată. Lidia Fecioru avertizează: Aduc ghinion și necazuri mari

Cadouri        FOTO pexels
Cadouri FOTO pexels

Ce cadouri să nu primești niciodată, de Valentine's day. 

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, sunt șapte cadouri care fie prevestesc o despărţire, aduc boală, fie îți iau din frumuseţe sau energie.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli.", a spus Lidia Fecioru, într-o emisiune TV.

1. Ceas

„Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire.”, a precizat Lidia Fecioru.

2. Cuțit

„Este necesar ca, atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi.", a recomandat Lidia Fecioru.

3. Oglinda

Acest obiect, dăruit unei femei, de către o altă femeie, „îi poate fura frumuseţea, energia, strălucirea”.

4. Vase și farfurii

„Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.”, a continuat Lidia Fecioru. 

5. Fructiere, salatiere

„Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele.", a punctat ea.

6. Portofele și genți 

Cât despre portofele, genţi şi rucsacuri, ar trebui să aibă înăuntru o mică sumă de bani, atunci când sunt oferite în dar. „În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul.", a susținut Lidia Fecioru.

7. Perle

„Trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur.", atrage atenţia bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel