Venus, trigon cu Jupiter, în 6 septembrie: iubirea este adevărata religie

Adisa Codruț / 03 sep 2021 / 09:15
Horoscop
Horoscop

Oare ce ne va aduce acest eveniment astrologic?

Atunci când studiezi astrologie, ești foarte curios să afli care sunt cele mai norocoase aspecte. Mai ales pentru sfera amoroasă. Pentru că ești conștient că majoritatea oamenilor vrea să știe cum poate avea noroc în dragoste sau cu cine este compatibilă. Dar și pentru tine personal.

În top 3 se află trigonul dintre Venus și Jupiter, indiferent de semnele în care se află acestea.

Cine este Venus? A doua planetă de la Soare. Planeta care o reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții și a iubirii. Cea care se ocupă de plăcerile vieții, seducție, explorarea feminității, sentimente, romantism, relațiile sociale. Venus este considerată Micul Benefic.

Cine este Jupiter? A cincea planetă de la Soare. Planeta care îl reprezintă pe Zeus, liderul tuturor zeilor. În astrologie, Jupiter se ocupă cu expansiunea, potențialul, optimismul, credința, șansa, călătoriile și este considerat Marele Benefic. Amplifică tot.

Ce este un trigon? Un unghi de 120 grade între două planete. Acest aspect major intră la categoria “Favorabile” și presupune îmbinarea armonioasă a două energii.

Citește continuarea pe Astrosens și află ce aduce acest trigon în sfera iubirii petru zodii.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy