Vlad Voiculescu a anunțat că va fi ministru al Sănătății: „Am deja o echipă fabuloasă”

Dana Lascu / 21 dec 2020 / 22:21
Vlad Voiculescu. Foto: Facebook
Vlad Voiculescu. Foto: Facebook

Vlad Voiculescu, lider PLUS București, a anunțat pe contul său de pe o pagină de socializare că a renunțat la funcția de viceprimar al Capitalei în favoarea celei de ministru al Sănătății, pe care a mai deținut-o în 2016. 

Liderul PLUS București, consilierul municipal Vlad Voiculescu, a scris pe pagina sa de pe o pagină se socializare, că a acceptat desemnarea sa de către USR PLUS pentru poziția de ministru al Sănătății cu convingerea că din această funcție poate servi cel mai bine interesul românilor în acest moment critic.

„Am acceptat desemnarea mea de către USR PLUS pentru poziția de ministru al Sănătății și voi merge în zilele următoare la audierile din Parlament cu convingerea că din poziția de ministru al Sănătății pot să servesc cel mai bine interesul românilor în acest moment critic. Sper să am la Ministerul Sănătății timp să fac reformele și proiectele de care avem cu toții atât de mare nevoie. Am deja o echipă fabuloasă, știu ce este de făcut și am credința că alături de oamenii din sistem care își doresc o schimbare profundă vom putea face rapid pași în direcția asta: cu suportul colegilor din USR PLUS, PNL și UDMR, putem face ceea ce trebuie”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy