Vlad Voiculescu, HUIDUIT la moțiune. Reacția lui: „Ați început să o scrieți înainte de a fi ministru”

Dana Lascu / 15 feb 2021 / 19:04
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu

După ce prof dr Alexandru Rafila a dat citire moțiunii simple depusă pe numele său, Vlad Voiculescu a urcat la tribuna Parlamentului de unde a explicat că nu-și va da demisia și a acuzat opoziția că a scris moțiunea înainte ca el să fie numit ministru. 

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a explicat, la moțiunea simplă care a fost citită, luni, în Parlament, că i se cere să își asume răspunderea pentru tragedia de la Institutul Național Matei Balș, deși era de doar câteva zile ministru în acel moment.

„Mi se cere să îmi asum răspunderea pentru ceea ce s-a întâmplat într-un spital COVID condus aproape 30 de ani de colegul dumneavoastră, de colegul celor care au inițiat această moțiune, de domnul doctor Adrian Streinu-Cercel, într-un oraș condus în ultimii 12 ani de zile de colegii dvs, domnul Oprescu, doamna Firea.

Aceștia sunt oamenii, toți din PSD care au avut tupeul azi să vorbească despre asumare”, a susținut Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății le-a spus celor din PSD că au vrut de la început dă-l demită și că doar au așteptat momentul oportun.

„Ați început probabil să scrieți moțiunea la adresa mea înainte de a fi ministru. Ați așteptat să apară o tragedie ca să puneți în seama mea tot dezastrul lăsat în urmă de voi. N-o să meargă. (...)„V-ați bătut joc de munca mea”, a acuzat Vlad Voiculescu.

În ce stare spune ministrul Voiculescu că a găsit Ministerul Sănătății și sistemul medical din România, aflați pe DC News. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy