Vlad Voiculescu, răspuns cu un citat din Biblie la o întrebare despre mărțișoare

DCMedical Team |
Data publicării:
Marțișor. Foto: Pixabay
Marțișor. Foto: Pixabay

Vlad Voiculescu a răspuns cu un citat din Biblie, la o întrebare despre mărțișoare. El a afirmat, totuși, că recomandă ca elevii să poarte mănuși atunci când oferă mărțișoare sau flori.

Vlad Voiculescu a fost întrebat dacă elevii vor fi „liberi” să ofere mărțișoare și flori de 1 martie, având în vedere că ministrul Educației a răspuns afirmativ la această întrebare. Voiculescu a răspuns cu un citat din Biblie. 
„Să definim "este liber"... Aș răspunde cu un citat din Biblie: Toate îmi sunt permise, nu toate îmi sunt de folos!", a declarat, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.
Întrebat din nou, Voiculescu a spus că le recomandă elevilor să poarte mânuşi când dau mărţișoarele.
Dacă ar fi considerate obiecte personale, acestea ar fi interzise din cauza unui ordin comun al ministerelor Educaţiei şi Sănătăţii. Cîmpeanu spune însă că doar el decide ce se întâmplă în şcoli, ministerul Sănătăţii neavând un cuvânt de spus în acest sens. Iar, din punctul lui de vedere, atât mărţişoarele de 1 martie cât şi florile de 8 martie trebuie permise.
"Ordinul de ministru comun Educați și Sănătate prevede că nu se pot schimba obiecte personale. Însă, Ministerul Educației nu dorește și nu poate să se implice în schimbarea valorii de simbol a unei flori în obiect personal. O floare nu este un obiect personal.
Nici măcar un mărțișor nu consider că este un obiect personal. Așadar, Ministerul Educației nu dorește și nu poate să se implice în schimbarea unei valori de simbol în obiect personal", a precizat Sorin Câmpeanu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel