Zeci de angajați din centre de recuperare din Neamț, pozitivi cu COVID-19

Florina Pop |
Data publicării:
Medic
Medic

Aproape 60 de persoane, personal medical și de îngrijire, din centre de recuperare din județul Neamț au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Neamț precizează că au fost înregistrate aproape 60 de îmbolnăviri la două centre de recuperare din județ. Este vorba de Centrul de Recuperare Păstrăveni și cel numit Sancta Maria.

Cei de la DSP Neamț au recoltat în perioada 5- 7 mai 2020, zilnic, 390 probe de la personalul de îngrijire și rezidenții Centrului din Păstrăveni. Toate persoanele din acest centru sunt asimptomatice, precizează DSP Neamț într-o informare:

”Au fost primite rezultatele pentru probele recoltate în 5 mai. Conform acestor rezultate, 32 persoane din personalul de îngrijire și 18 rezidenți sunt pozitive. A început procesul de internare a personalului de îngrijire, rezidenții au rămas în Centru, având în vedere situația lor medicală. Se așteaptă rezultatele din 6 și 7 mai 2020 ale probelor recoltate”.

La Centrul de Recuperare Reabilitare Sancta Maria s-au recoltat probe în datele de 6 și 7 mai 2020 probe de la cei 68 de salariați și 17 beneficiari ai centrului. 6 angajați și 13 rezidenți sunt pozitivi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel