Zi de foc pentru salvamontiști în toată țara. S-au primit 33 de apeluri de urgență

Adisa Codruț |
Data publicării:
SMURD București Ilfov. Foto: Facebook DSU
SMURD București Ilfov. Foto: Facebook DSU

Salvamontiștii au avut 33 de intervenții în ultimele 24 de ore.

Dispeceratul Naţional Salvamont a primit în ultimele 24 de ore 33 apeluri de urgenţă, iar în urma intervenţiilor 15 persoane au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi un caz a fost predat la IML.

"Zi de foc pentru salvamontiştii din întreagă ţară solicitaţi să intervină la un număr foarte mare de evenimente. În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 33 apeluri de urgenţă prin care se solicita intervenţia serviciilor Salvamont", se arată într-un mesaj publicat duminică pe Facebook de Salvamont România.

Potrivit sursei citate cele mai multe apeluri au fost pentru Salvamont Municipiul Braşov - 4, şi câte 3 apeluri pentru Salvamont Zărneşti şi Salvamont Vatra Dornei. Au mai primit apeluri de urgenţă salvamontiştii din Borşa, Bihor, Buşteni, Prahova, judeţul Braşov, Săcele, Bihor, Vâlcea, Alba, Bacău, Maramureş,Vrancea, Neamţ, judeţul Sibiu.

"În cazul acestor intervenţii, 15 persoane au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi un caz a fost predat la IML. S-au mai primit 55 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană", mai spune Salvamont România, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel