ZODIAC: 3 zodii care fug de muncă și de răspundere. Leneși, egoiști și delăsători

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiac: nativii a trei zodii sunt, de regula, lenesi, egoisti, delasatori. Foto: Pixabay
Zodiac: nativii a trei zodii sunt, de regula, lenesi, egoisti, delasatori. Foto: Pixabay

ZODIAC: Unii oameni sunt conștienți de faptul că pentru a realiza ceva în viață, munca grea este esențială și că nu ai întotdeauna scurtături. Sunt nativi din unele zodii, însă, care fug de muncă precum necuratul de tămâie, nu-și asumă nicio răspundere, sunt leneși, egoiști și preferă să parvină luând-o pe scurtături

ZODIAC: În timp ce unii sunt dispuși să facă ore suplimentare și sunt gata să se forțeze să fie mai buni și mai competenți, alții nu știu cum să evite să muncească, stau cu ochii pe ceas și la fix, când li s-a terminat programul, rup ușa, la propriu. Pur și simplu fug de muncă, vor să câștige fără să depună eforturi, sunt amatori de scurtături, leneși, egoiști și delăsători, se răsfață și se complac. Dacă sunt șefi, e și mai rău, pentru că-i vor pune pe ceilalți să le facă treburile și dacă se întâmplă ceva vor da vina mereu pe alții, pentru că nu-și asumă nicio răspundere. Iată care sunt aceste zodii: 

Leu

Sigur, Leii au vise mari și sunt ambițioși. Dar nu vor să facă tot posibilul sau să se spetească pentru a-și atinge obiectivele. Vor ca lucrurile să le pice în gură precum para mălăiață, pur și simplu să muncească alții pentru ei, fără ca ei să fie nevoiți să mite un deget sau să-și depășească limitele. Leii au un complex exacerbat de superioritate și simt că merită succes și faimă, că li se cuvin toate, și nu sunt dispuși să lucreze din greu pentru a obține ceva. ÎN minte alor, respectul se impune, n-au de ce să se strădui să-l câștige.

Săgetător

Săgetătorii au o abordare diferită față de majoritatea oamenilor. Ei simt că viața este menită să îi bucure, să le aducă la picioare tot ce visează și chiar mai mult. Ei cred că viața este o mare aventură și oamenii ar trebui pur și simplu să se distreze și să ia lucrurile ușor. În loc să muncească, pierd vremea distrându-se,  zi și noapte, pentru că ei cred că toate le vor veni de-a gata. La fel la Leii, cred că li se cuvine ce e mai bun și se așteaptă să le vină totul pe tavă, fără să miște un deget sau să se obosească. 

Pești

Oamenii născuți în Pești trăiesc într-o lume de vis, în mintea lor, pe care o suprapun ciudat asupra lumii reale. Nu văd când cele două lumi se bat cap în cap sau nu se potrivesc. În lumea lor totul e frumos și bine. Femeile Pești au o abilitate ieșită din comun de a-și găsi soți care să le ofere ce-și doresc, în timp ce bărbații Pești reușesc să se fofileze și să ajungă chiar s-o ducă bine fără să muncească prea mult. Asta pentru că au un noroc ieșit din comun. Peștii, în general, sunt extrem de artistici, creativi și cu o imaginație de excepție. Locuiesc într-un paradis al nebunilor și simt că, deoarece sunt talentați, nu ar trebui să li se solicite să facă niciun fel de muncă grea pentru a-și atinge obiectivele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel