ZODIAC: 3 zodii care plâng când se uită la filme

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Nu trebuie să lăsăm emoțiile să ne controleze. Foto. Pixabay
Nu trebuie să lăsăm emoțiile să ne controleze. Foto. Pixabay

Zodiac. Unii oameni plâng ca niște copii când vine vorba de scene emoționante din filme.

Zodiac. Unii oameni sunt mai sensibili și au o latură emoțională care este mult mai vulnerabilă decât la alții. Aceștia sunt cei mai probabil că vor plânge când se vor uita la filme cu scene emoționante.

Cele 3 semne zodiacale care sunt cel mai probabil să lăcrimeze în timp ce vizionează un film:

Rac - Acest semn zodiacal este cel mai emoțional și mai sensibil dintre toate. Racii devin cu ușurință emoționali mai ales în timp ce se uită la filme, situație în care e de așteptat să plângă atunci când se redă o scenă emoționantă pe ecran.

Pești – Un alt semn zodiacal foarte sensibil: Peștii. Sunt niște visători naturali și foarte romantici. În timpul unui film romantic sau al unei pelicule foarte emoționante, acest semn zodiacal este cel mai probabil să plângă pe durata întregului film.

Balanță - Balanțele au un exterior dur, dar sunt oameni blânzi la inimă, care au multă empatie pentru ceilalți. Dacă văd pe cineva într-o situație proastă sau în necaz, ei vor face tot posibilul să-l ajute. Iar dacă o scenă de film care prezintă durere și tristețe este cel mai probabil să plângă pe tot parcursul filmului, potrivit pinkvilla.com.

Emoțiile ne ghidează trupul să mergem, să facem, să alegem și să acționăm. Emoția pretinde că știe uneori mai mult decât mintea, iar noi tindem să o credem. În opinia psihologului Alexandru Pleșea, limbajul nostru interior păstrează o anumită formă asupra realității, din care este greu să ieși.

„Emoția este cărarea prin care omul călătorește mai ușor către ce-și dorește. Vrea o stare de zmeu, se face puternic, vrea dragoste, o caută și își deschide inima, vrea să vadă căldura altora, se transformă în căldură interioară, și tot așa. Emoțiile nu sunt bune sau rele. Ele doar sunt, și corpul nostru reacționează într-un fel sau altul la ele. Doar că nefiind civilizate, educate, emoțiile ajung să ne controleze, sa ne domine comportamentul și de multe ori ne îndepărtează obiectivele. Cei mai mulți dintre noi suntem o adunătură de sentimente și senzații, care noi credem că sunt emoții. Ele nu sunt. Emoțiile sunt ceva de nivel înalt, pozitive și aducătoare de acea stare din care nu vrei să ieși. E ca și cum ești îndrăgostit de cineva în primele zile – săptămâni. Acea energie din tine, o numești emoție pozitivă, dragoste, îndrăgosteală, etc. Imaginează-ți acea emoție că este prezentă tot timpul în viață, și ai energie pentru tot ce vrei, poți și-ți dorești. In acest caz, devii tu liderul emoțiilor tale și le ghidezi către ce vrei. În cazul adunăturilor de sentimente și senzații care distrag omului atenția de la ce-i frumos și ce își dorește, omul nu mai este în controlul vieții sale”, afirmă psihologul Alexandru Pleșea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel