ZODIAC: 5 zodii periculos de calme. Câteodată se pregătesc să atace

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodii mult prea calme. FOTO: Mohamed Hassan / Pixabay
Zodii mult prea calme. FOTO: Mohamed Hassan / Pixabay

ZODIAC: Cu toții cunoaștem o persoană care poate rămâne calmă în aproape orice situație. Calmul lor e atât de dus în extrem de ne poate scoate din minți, pentru că atunci când toată lumea se agită ei stau locului și par să nu facă nimic. Astrologii spun că de regulă aceste persoane sunt din următoarele zodii: 

ZODIAC: Să fi capabil să îți păstrez calmul este o virtute pe care nu mulți o au și mulți și-o doresc. Sunt unii oameni însă care par să fie definiția ruptă din dicționar a cuvântului calm și care nu-și pierd cumpătul nici atunci când în jurul lor e furtună.

Deci, dacă există un lucru pe care ar trebui să-l înveți în mod obligatoriu de la astfel de oameni este cum să nu-ți pierzi cumpătul, indiferent de ce s-ar întâmpla. Și chiar dacă acest calm al lor poate fi foarte enervant. 

De regulă, spun astrologii, oamenii care au această trăsătură de personalitate sunt născuți în următoarele cinci zodii: 

1) Balanța

Balanțele sunt poate cei mai calmi oameni. Când totul în jurul lor e ca o tornadă, ei stau nemișcați ca o stâncă încât de multe ori te întrebi dacă realizează ce se întâmplă. De fapt, ei sunt cu adevărat cei mai calmi și gândesc la rece orice situație în care se află. Furia este ceva care le va domina mintea doar atunci când vor vedea nedreptate. Teoretic, însă, sunt greu de scos din pepeni.

2) Leu

Un Leu știe să rămână calm. Asta pentru că Leii sunt oameni înțelepți și compuși și rar reacționează impulsiv, sub imperiul emoțiilor sau al lucrurilor care se precipită. Ei tind să rămână relaxați și să gândească corect, pas cu pas, ce e de făcut. Ei știu că dacă își pierd calmul pot ajunge să ia decizii greșite și asta e ceva ce evită cu îndârjire. Atenție, însă! Tot calmul lor se poate duce în pustii în secunda în care le-ai știrbit orgoliul. Atunci devin mortali. 

3) Rac

Unul dintre cele mai sensibile semne zodiacale, Racul știe să-și mențină calmul cu grație în cele mai tulburi circumstanțe. Rareori se implică într-o ceartă pentru că știu că nu este niciodată fructuos să porți războaie. Își respectă liniștea sufletească și se așteaptă ca și alții să își vadă de treburile lor. Scopul Racilor în viață este pacea și muncesc din greu pentru a crea un echilibru zen în viața lor. Atenție, însă. La Raci calmul poate ascunde și o mare furie sau faptul că se pregătesc să atace.

4) Săgetător

Dacă ai fost cu un Săgetător, știi cât de calmi pot fi oamenii din această zodie. Își păstrează sentimentele ascunse și se vor preface mereu că nu s-a întâmplat nimic, char și atunci când fierb în interior. De asemenea, cel mai probabil, un Săgetător îi va ajuta pe alții să-și păstreze calmul și nu se va sfii să facă orice ca să aplaneze un conflict. Asta doar cu condiția ca să nu fie chiar el cel care a pornit scandalul pentru că vrea să obțină ceva. 

5) Berbec

Berbecul este un alt semn zodiacal care este calm și compus, dar doar atunci când vrea. Nu le place să-și piardă cumpătul și evită să o facă dacă le convine ambientul în care sunt. Își doresc un mediu liniștit în jurul lor, în care toată lumea ar trebui să-ți mențină calmul. Au o antipatie puternică față de oamenii care nu își păstrează calmul și agită apele în jurul lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel