ZODIAC: Cele mai frumoase trăsături pentru fiecare zodie în parte. De la cea mai frumoasă, la cea mai sexi

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodiac . Foto: Pixabay
Zodiac . Foto: Pixabay

ZODIAC: se spune că fiecare dintre noi are ceva bun și frumos în el. La unii este chipul, la alții inima, alții dobordează de bunătate, pe când unii sunt atragători sau misterioși peste măsură. Iată cele mai frumoase trăsături pentru fiecare zodie în parte: 

ZODIAC: Conform Zodiacului, suntem construiți pentru a prezenta anumite aspecte ale noastre, din punct de vedere fizic. Pe baza astrologiei, suntem mai predispuși să strălucim în anumite domenii față de altele datorită parțial planetelor care ne guvernează. Iată cele mai atrăgătoare trăsături pentru fiecare zodie în parte: 

1. Pești: Cea mai frumoasă zodie

Zodia Pești este cea mai frumoasă datorită creativității și compasiunii față de ceilalți. În timp ce Vărsătorul poartă acei pantofi bine, nimeni nu arată mai bine fără pantofi decât femeia Pești. Și au și ochi superbi.

2. Fecioară: Cea mai fermecătoare zodie

Fecioara are un mod de a învârti cuvintele care o face fermecătoare pentru cei din jur, atractivă în mod natural. Ea este fata în bikini cu cea mai frumoasă siluetă de pe plajă. Dacă un buric poate fi considerat frumos, atunci Fecioara e deținătorul lui. 

3. Leu: Cel mai atrăgător 

Leul stăpânește inima. Se spune că femeile Leu au unii dintre cei mai frumoși sâni. Încrederea în sine crește, de asemenea, nivelul lor de „frumos”. Sunt sclipitori și epatează cu ușurință.

4. Berbec: Cel mai îndrăzneț semn zodiacal

Fiindcă Berbecul stăpânește capul, este posibil să vezi aici o frumusețe plăcută, în toate trăsăturile. Este unul dintre cele mai frumoase semne zodiacale. O sprânceană puternică va sugera inteligența și înverșunarea o face pe femeia Berbec atât drăguță, cât și puternică. La fel și la bărbați.

5. Balanță: Cel mai delicat semn zodiacal

Balanța are o frumusețe delicată prin corectitudinea și natura ei diplomatică. Balanța guvernează rinichii și, în ceea ce privește frumusețea, veți descoperi că are un spate pe care veți dori să-l masați ore întregi.

6. Taur: Cel mai ascuns semn zodiacal

Taurul este o frumusețe ascunsă. Trăsăturile Taurilor de personalitate sunt tandrețea și senzualitatea, la care se adaugă și înțelepciunea. Femeile Taur au gâtul frumos, iar felul în care își întorc capul sau își ridică bărbia este suficient pentru a înnebuni o persoană cu frumusețea lor. Bărbații sunt fermecători și grandioși, fără măcar să își dea seama.

7. Săgetător: Cel mai frapant semn zodiacal

Spontaneitatea Săgetătorului este distractivă, dar și atractiv. Femeia Săgetător este incitantă și are picioare superbe și știe să le folosească. Bărbatul Săgetător e adesea comparat cu un armăsar pursânge pentru senzualitatea sa ieșită din comun. 

8. Gemeni: Cea mai haioasă zodie

Fie că merge pe stradă sau înoată, vei observa brațele femeii Gemeni. De obicei, una dintre trăsăturile ei atractive, există ceva foarte frumos la brațele și musculatura ei. Și la modul cum vorbește și ce spune. La fel, bărbatul Geamăn este atrăgător pentru spatele său, pentru atitudinea relaxată și glumeață, dar și pentru inteligența sa naturală. 

9. Scorpion: Cel mai sexy semn zodiacal

Determinarea Scorpionului îi dă un aer misterios și sexy. Femeile sunt pretențioase și prețioase, mereu puse la patru ace. Odată dezlănțuite, sunt fierbinți și vulcanice. Bărbații Scorpion sunt pasionali și te vor scurge de vlagă pur și simplu.

10. Rac: Cel mai fermecător semn zodiacal

O femeie Rac este cea mai loială persoană pe care o vei întâlni vreodată. Posibil cei mai frumoși ochi și cele mai frumoase mâini aparțin femeii Rac. Iubesc cu devotament ș complet. Iar bărbații Rac sunt cei mai buni parteneri, care te vor susține întotdeauna, chiar dacă îi depășești în carieră. Ambii iubesc cu senzualitate și pot fi extrem de pasionali. 

11. Capricorn: Cel mai subtil semn zodiacal

În timp ce Săgetătorul epatează, Capricornul este câștigătorul concursului la subtilitatea frumuseții. Trebuie să te uiți de două ori a el ca să descoperi adevărata frumusețe. Dar trăsătura lor cea mai atractivă este ambiția.

12. Vărsător: Semnul zodiacal cel mai de nișă

Nu toată lumea este binecuvântată cu glezne frumoase... dar Vărsătorul este. Femeile Vărsător sunt fotomodelele Zodiacului. Vărsătorul, însă, este o frumusețe de nișă, deoarece trăsătura lor cea mai atractivă este viziunea lor ambițioasă, atât pentru viitorul lor, cât și pentru viitorul societății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel