ZODIACUL INSOMNIACILOR: 4 zodii care sunt păsări de noapte și de ce nu pot să doarmă

Dana Lascu / 31 mai 2021 / 13:23
Ritualuri de lună plină      Foto: Pixabay
Ritualuri de lună plină Foto: Pixabay

ZODIACUL INSOMNIACILOR: Persoanele care aparțin următoarelor 4 zodii sunt, din naștere, păsări de noapte și le place să stea treze până târziu spre dimineață. 

ZODIACUL INSOMNIACILOR: În timp ce unii oameni sunt suficient de punctuali și disciplinați pentru a dormi la timp, alții nu adoră să stea târziu noaptea. Ba chiar sunt prolifici în liniștea de care au parte noaptea, dacă ne gândim spre exemplu, la marii scriitori precum Marin Preda. Se simt ca noaptea târziu este singurul moment în care oamenii nu așteaptă nimic de la ei și, prin urmare, pot exista pur și simplu fără a fi nevoie să îndeplinească așteptările cuiva.

Ei sunt cei cărora le e mereu somn în timpul zilei. Iată cele 4 zodii nocturne: 

TAUR

Taurilor le place să guste din viața de noapte. Pur și simplu nu se grăbesc niciodată să doarmă, se distrează de fiecare dată când pot sau folosesc noaptea pentru a-și termina munca ori pentru a urmări spectacolul preferat. Pentru ei, noaptea este un prilej să ajungă la zi cu totul, nu să doarmă!

SCORPION

Scorpionii au un coeficient emoțional ridicat. Au tendința de a-și observa constant împrejurimile și de a observa lucruri pe care alții nu le fac. Din aceste motve, noaptea, ei sunt ocupați să-și proceseze emoțiile și să se gândească la oameni și la situații. Sunt prea sensibili pentru a nu despica firul în patru și a dormi!

SĂGETĂTOR

Întrucât Săgetătorii nu au, de regulă, un program fix de urmat, au obiceiuri de somn destul de proaste. Rămân treji până târziu și pur și simplu nu se odihnesc niciodată. Sunt mereu în mișcare și vor să profite la maximum de situații și de orele din noapte. Sunt prea neliniștite pentru a dormi la timp!

PEȘTI

Oamenii născuți în Pești visează întotdeauna sau își imaginează lucruri. Chiar și noaptea, ei sunt ocupați să se dedice creativității lor și să profite la maximum de abilitățile lor artistice. Ba sunt ocupați să lucreze la un nou proiect ori sunt pierduți în fantezii, cert e că orele lor de somn încep spre dimineață. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy