ZODIACUL MANIPULATORILOR: Cum te manipulează fiecare zodie în parte

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
ZODIACUL MANIPULATORILOR: Par îngeri, dar sunt demoni. Foto: PIxabay
ZODIACUL MANIPULATORILOR: Par îngeri, dar sunt demoni. Foto: PIxabay

ZODIACUL MANIPULATORILOR: Conform astrologiei, toate zodiile manipulează sub o formă sau alta. Dar, nativii unei zodii preferă preponderent o anumită metodă. Iată care:

ZODIACUL MANIPULATORILOR: Dacă partenerul tău este leneș și singurul mod în care îi poți activa este să-l manipulezi, faci ceva greșit? La urma urmei, poate că e în interesul lui să îl împingi de la spate. Problema este că, dacă îi constrângi să facă ceva ce nu vrea din tot sufletul, poate să ajungă să-ți poarte pică sau revine la comportamentul anterior. Iată cum manipulează fiecare zodie în parte: 

BERBEC (21 martie - 19 aprilie): Ține-te la tine dacă vor să faci ceva

Berbecii sunt manipulatori în sensul că sunt implacabili și nu renunță la ce vor nici în ruptul capului. Sunt din fire încăpățânați, se enervează ușor și se luptă cu tine până în pânzele albe, și nu le pasă ce crezi despre ei atâta timp cât le faci voia. Mai rău e că zâmbesc și glumesc în timp ce pun presiune pe tine , dar nu te lăsa păcălit - nu se vor opri!

TAUR (20 aprilie - 20 mai): Te fac să te simți vinovat

Taurilor le place să pozeze în victimă, să-ți spună o poveste emoțională sau chiar să nu spună nimic dar să pară năpăstuiți, dar parcă ar fi fost bătuți de lume. Nu te lăsa înșelat, sunt unii dintre cei mai puternici oameni din jurul tău și știu exact ce să facă pentru ca totdeauna să aterizeze în picioare. Doar joacă rolul victimei, ca să te facă să cedezi și să le faci voia.

GEMENI (21 mai - 20 iunie): Mint cu nerușinare

Cel mai manipulant lucru pe care îl face Gemenii este să întindă adevărul atât d e mult încă numai adevăr nu mai este. Adică te mint frumos în față. Ei își pot raționaliza minciuna, spunând că denaturează lucrurile spre binele tuturor și că nu există alte opțiuni, dar folosesc minciuna ca modalitate de a-i manipula pe ceilalți. Se pot jura că vor face un anumit lucru și tu să-i crezi fără ezitare, deși ei n-au nici cea mai mică intenție să îl facă. Sau pot exagera cu ușurință gravitatea unei situații, doar ca să iasă cum vor ei. 

RAC (21 iunie - 22 iulie): Exacerbează gravitatea situației

Pentru Raci, orice problemă e o catastrofă. Nu mint și nici nu fac pe victima, ci pur și simplu prezintă lucrurile de așa manieră încât ai senzația că vine potopul. Din vorbe, pur si simplu te învârt pe degete. Și nici nu te prinzi de asta, decât foarte greu.

LEU (23 iulie - 22 august): Simulează inocența

Leii fac tot ce pot ca să pară inocenți în orice situație gravă. Sunt foarte încrezători în propriile forțe, dar uneori din orgoliu fac lucruri care pot avea consecințe devastatoare pentru alții. Dacă Leul face ceva care aduce o victorie pentru el dar un dezastru pentru o altă persoană, va învârti lucrurile în așa fel încât să pară că de fapt e bine pentru toată lumea ce s-a întâmplat. 

FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie): Insinuează pasiv agresiv

Fecioara nu manipulează direct, ci face scheme indirecte, pentru că nu-și poate exprima clar, concis și în față dorințele. Dacă o Fecioară vrea ceva, nu o spune direct, dar insinuează, sugerează vag și pasiv agresiv, astfel încât cei din jur cred că a fost ideea lor să facă acel lucru. Este inteligentă și prea șmecheră ca să fie prinsă.

BALANȚA (23 septembrie - 22 octombrie): Inocența întruchipată

Când Balanțele manipulează, se comportă de parcă nu știu să facă ceva sau nu au abilitățile necesare, dar altcineva știe și e „salvatorul”. Balanța își va folosi farmecul personal ca să manipuleze, să seducă, să convingă pe cineva să o „salveze” pentru a obține ce-și dorește. Iar dacă îi prinzi, se comportă ca și cum ar fi inocența întruchipată și habar n-au ce le reproșezi. 

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie): Pretind și șantajează

Scorpionul te poate face să crezi că greșești fatal dacă nu ești de partea lor și nu-i asculți ad litteram. Te fac să crezi că dispar din viața ta dacă te pui de-a curmezișul voinței lor, ceea ce în fapt e abuz și agresiune emoțională. Se va folosi, pentru asta, de toate secretele pe care i le-ai încredințat în trecut, te va șantaja că le face publice.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie): Te face să vrei să-l ajuți

Săgetătorul poate fi atât de drăguț de pur și simpli nu poți să-l refuzi. Totul ca să obțină ce vrea. Te bombardează cu atenție, iar atenția și frumusețea lor te va costa scump. 

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie) Te face să te simți prost

Capricornul își folosește toate cunoștințele și întreaga competență ca pe arme prin care să te constrângă să faci ce vrea el. Te va face să te simți prost, atacând din toate direcțiile doar ca să te facă să faci ce și cum vrea el. 

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie): Sunt ca fantomele

Cu Vărsătorii e simplu: faci acum exact ce vor și cum vor ei, altfel se comportă precum fantomele cu tine. Se ascund, te ignoră, nu răspund la mesaje, liniște totală. Te fac să te întrebi cu ce ai greșit și se folosesc de asta ca să le faci pe plac. Se joacă așa cu tine până când te aduc în punctul unde au dorit și nici măcar n-o să știi că ești manipulat.

PEȘTI (19 februarie - 20 martie): refuză să-și asume responsabilitatea

Peștii nu-și vor asuma niciodată responsabilitatea faptelor lor, nu va fi niciodată vina lor că s-a întâmplat ceva sau că cineva s-a supărat. Nu răspund pentru nimic, și aruncă cu o ușurință îngrijorătoare vina în cârca altora, pentru că sunt cumplit de de creativi și versatili.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel