ZODIACUL POFTICIOȘILOR: 3 zodii care sunt dependente de dulciuri

Dana Lascu |
Data publicării:
Tort de căpșuni cu brânză. Foto: Pixabay
Tort de căpșuni cu brânză. Foto: Pixabay

ZODIACUL POFTICIOȘILOR: Unii adoră deserturile puțin mai mult decât alții. Iată cele 3 zodii care sunt de-a dreptul dependente de dulciuri, și pentru care e periculos să stai între ele și desertul lor preferat: 

ZODIACUL POFTICIOȘILOR: Deserturile sunt reconfortante, fac bine la suflet și minunate pentru orice ocazie, fie că este o petrecere aniversară sau doar o zi ploioasă în care simți că ai nevoie de ceva care s-o facă mai... dulce. Dar sunt 3 zodii care adoră pur și simplu deserturile, sunt pofticioase fără măsură și nici nu e bine să te pui între ele și desertul lor preferfat, nu de alta, dar te pot lăsa fără degete! Iată care: 

TAUR

Taurii adoră toate lucrurile opulente și luxoase și, prin urmare, le plac deserturile care au o varietate de arome în ele și care constau din diferite straturi. Urăsc să mănânce sănătos și le place să-și răsfețe papilele gustative cu lucruri precum ciocolată, bomboane și fursecuri, tote de ce amai bună calitate.

RAC

Racii adoră toate lucrurile dulci, le plac lucrurile care îi fac să se simtă confortabil. Deserturile asta însemană pentru ei. Nu s unt mofturoși, adoră orice, de la clătite, înghețate și plăcinte, prăjituri, torturi, bolboane, bezele, și lista poate continua. Sunt atât de atașați de deserturi încât dacă le arăți ceva dulce dar nu îi lași să guste e jale. Te pot lăsa fără degete dacă te pui între e și ciocolata lor!

BALANȚA

Balanțele adoră estetica. Și în deserturi le plac cele care sunt plăcute ochiului, aranjate de zic că sunt tablouri, piese de artă pe care îți place să le privești nu doar să le mănânci. Le plac deserturile fanteziste care au arome bogate. Pentru ei, consumul de deserturi este un mod de a se răsfăța. Unul dintre cele mai preferate deserturi ale Balanțelor include tort de brânză cu căpșuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel