16 persoane la spital, printre care 5 copii, în urma accidentului în lanț de pe Autostrada Soarelui: alte persoane, asistate la fața locului

Angela Sabău / 16 iul 2021 / 11:46
carambol pe Autostrada Soarelui    foto: captură video Antena 3
carambol pe Autostrada Soarelui foto: captură video Antena 3

Nu mai puțin de 16 persoane au ajuns la spital în urma accidentului în lanț de pe Autostrada Soarelui ce a avut loc în această dimineață. A fost activat planul roșu de intervenție. 

Actualizare: începând cu ora 12.00, toate echipajele s-au retras la bază.

Știre inițială:

Până la această oră, bilanțul accidentului de pe Autostrada Soarelui arată că 16 persoane au fost transportate la spital (11 adulți și 5 copii), iar alte 12 persoane (10 adulți si 2 copii) asistate la fata locului, care refuză transportul la spital.

La fața locului mai sunt 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple si 2 echipaje de stingere de la ISU CT. Celelalte echipaje se retrag la subunitățile de care aparțin.

În accidentul produs în această dimineață au fost implicate peste 50 de mașini și a fost acrivat planul roșu de intervenție.

S-a intervenit cu mai multe autospeciale de stingere, descarcerare și ambulanțe din trei județe și București, după cum urmează: 
ISU Constanța: 3 autospeciale stingere, 1 descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanțe SAJ

ISU București-Ilfov: 1 Punct medical avansat,  1 descarcerare grea, 1 autoscară,  1 punct comandă mobil, 12 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple

 ISU Călărași: 1 descarcerare,  4 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple

 ISU Ialomița: 1 descarcerare, 1 ambulanță SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy