5 zodii care dau lovitura în perioada 11 mai - 28 octombrie! Astrolog Daniela Simulescu: Dacă te afli printre ele, te-ai scos!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop. Foto: Andrea Piacquadio, de la Pexels
Horoscop. Foto: Andrea Piacquadio, de la Pexels

Astrologul Daniel Simulescu spune că 5 zodii vor avea în 2022 câteva luni minunate! Sunt zodii care așteaptă de mult timp să li se întâmple ceva de genul acesta. Și e valabil și pentru cei care au ascendentul în aceste zodii: 

Astrologul Daniel Simulescu spune că Jupiter, planeta expansiunii și a șanselor, va tranzita în perioada 11 mai-28 octombrie semnul Berbecului. Este semnul primăverii, al începutului, al prospețimii, al curajului. „Această perioadă este precum un salt uriaș în mai multe domenii. Unii nativi vor dobândi o porție serioasă de încredere pe care o vor manifesta acolo unde își doresc. M-am gândit să vă anunț din timp că poate doriți să vă faceți de pe-acum planuri sau poate aveți nevoie de un motiv pentru a avea răbdare”, a notat astroloaga de la Astrosens.ro.

Iată care sunt trei dintre cele cinci zodii care dau lovitura: 

1) Berbec/Ascendent în Berbec

„Tu chiar poți renaște! Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie. Ba chiar îți poți reaminti perioada 14 mai - 28 iulie 2021. Dacă ai avut o idee, după 11 mai 2022 aceasta se poate concretiza. Astfel încât în 2023 să și culegi roadele”, spune Daniela Simulescu. 

2) Rac/Ascendent în Rac

Vești foarte bune și pentru Raci. Astrologul spune că în perioada 11 mai-28 octombrie, „te poți decide să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. Chiar și cei care nu mai sunt în câmpul muncii vor găsi unele ocupații menite să le schimbe statutul în comunitatea în care trăiesc. Și să le aducă respect. De asemenea, mulți vor dori să își pună pirostriile”.

3) Leu/Ascendent în Leu

Pentru lei, intervalul în cauză va fi fructific din punct d evedere material. „2022 poate fi anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener. Chestiunile pecuniare vor fi tot timpul în mintea ta. Între 11 mai și 28 octombrie, zona administrativă/juridică/educațională va fi destul de încărcată. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește”, arată astrologul Daniela Simulescu. 

Care sunt celelalte două zodii norocoase și ce le așteaptă pe ele, aflați aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel