5 zodii care nu sunt în stare să conducă o mașină. Cei mai slabi șoferi

Adisa Codruț |
Data publicării:
Șofer
Șofer

Nativii din anumite zodii sunt născuți cu bune abilități de a conduce o mașină, în timp ce alții sunt fie nebuni, fie un dezastru la volan. Iată 5 semne zodiacale care dau cei mai răi șoferi.

Dacă ajungeți vreodată cu oricare dintre aceste trei zodii în aceeași mașină, gândiți-vă ce rugăciuni știți. 

Gemeni

Datorită neliniștii lor generale și permanente, dar și a tendinței de a se plictisi foarte repede în medii cu ritm lent, cei mai răi șoferi sunt Gemenii, care sunt dealtfel implicați în mai multe accidente auto decât oricare altă zodie. Lipsa de atenție e de vină, nu dexteritatea.

Taur

Taurii sunt periculoși în trafic din cauza tendinței lor de a se gândi doar la propriile nevoi imediate. Când vine vorba de traficul rapid, adesea taurii nu pot privi suficient de departe pentru a se adapta fără probleme și la mediul în continuă schimbare din jurul lor. 

Pești

Peștii sunt pierduți în adâncurile minții lor, rupți de lumea înconjurătoare, nu se pot concentra prea mult pe situația din trafic așa că în situații periculose în care trebuie să ia decizii rapide pot fi lenți și iraționali.

Berbec

Berbecul este grăbitul care accelerează nebunește pe drumul spre birou. Și ia curbele pe două roți, dac se poate. Nu e bine să te pui cu acest personaj impulsiv și puternic în timp ce conduce. Un Berbec pe drum este ca și cum regele șoselelor a descins în trafic și cel mai bine e să le faci loc ca să nu dai de belele. 

Săgetător

Un alt șofer impulsiv, Săgetătorul e prințul șoselelor. Nu ține banda, n-are nicio treabă cu parcarea paralelelă și nu-l vei putea convinge niciodată să reducă viteza înainte de curbe, așa cum scrie la carte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel