5 zodii care sunt puse mereu pe ceartă. Le sare muștarul repede, orice ai face!

Unele zodii sunt născute răzbunătoare și extrem de guralive. Le sare muștarul repede, orice ai face! 

Scorpion

Scorpionii sunt impulsivi și gurali. La prima critică, îți fac capul calendar, deoarece nu suportă sfaturile de niciun fel! Le place să intre în conflicte și să certe cu toată lumea. 

Pești

În aparență, Peștii sunt pâinea lui Dumnezeu. Odată ce i-ai supărat, își arată adevărata față, care poate fi crudă și rea. Sunt foarte răzbunători și iartă nimic. 

Berbec

Berbecii au o fire explozivă, foarte greu de tolerat și înțeles. Acest semn zodiacal este predispus la conflicte și nu ezită să se certe cu toată lumea, deși nu are dreptate. 

Fecioară

De obicei, Fecioarele sunt fire calme, cărora nu le place scandal. Însă, dacă le calci pe coadă sau faci aluzii nepotrivite, s-ar putea să ai parte de un tsunami de reproșuri. 

Capricorn

Capricornul este un semn zodiacal zen, căruia nu-i pasă de problemele altora. Îi sare repede muștarul când observă lipsa de seriozitate sau sinceritate a unora din cercul de prieteni. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel