Ce ar trebui să știți despre deodorantul "pentru tot corpul". Adevărul despre acest deodorant nou apărut
Ce ar trebui să știți despre deodorantul "pentru tot corpul", conform experților. Este o soluție necesară sau o tendință de marketing?
Reîncălzirea anumitor alimente la cuptorul cu microunde înseamnă a-ți asuma riscul de a te expune unui pericol pe care puțini oameni îl știu. Sunt alimente care pot deveni toxice, după ce le reîncălzim în...
Pentru a te proteja de aceste riscuri, iată șase alimente care nu ar trebui niciodată reîncălzite la cuptorul cu microunde.
1. Orez
Riscul de intoxicație alimentară este real, dacă decizi să reîncălzeșto orezul la cuptorul cu microunde. De vină este o bacterie găsită în acest aliment, numită Bacillus cereus, așa cum a fost evidențiată într-un studiu publicat în Jurnalul Internațional de Biologie Alimentară. Deși bacteriile nu pot rezista căldurii cuptorului cu microunde, produce spori toxici care nu dispar în ciuda temperaturilor ridicate.
În plus, acești spori proliferează atunci când orezul este plasat la temperatura camerei, după ce a fost reîncălzit, potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Cambridge și, prin urmare, ar putea provoca vărsături și diaree.
2. Ciuperci
Deși ciupercile conțin vitamine și fibre, ele trebuie consumate doar proaspete. Acesta este motivul principal pentru care nu trebuie reîncălzite (și acest lucru se aplică tuturor felurilor de mâncare care conțin ciuperci). În plus, ar îngreuna digestia, ducând la flatulență, bolonare și dureri de stomac.
3. Lapte pentru bebeluși
Cuptorul cu microunde poate fi periculos, deoarece nu încălzește uniform lichidele. Astfel, când vine vorba de lapte pentru bebeluși, unele zone pot fi fierbinți, în timp ce altele vor fi în continuare reci.
4. Pui
Obișnuim să gătim puiul la cuptorul cu microunde, însă este o soluție total greșită. Un cuptor cu microunde nu distruge în totalitate bacteriile, deoarece căldura pe care o emite nu permite cărnii să se gătească uniform.
În plus, puiul poate adăposti salmonella, care sunt bacterii dăunătoare. Aceste microorganisme găsite în intestinele păsărilor de curte pot provoca diaree, vărsături sau chiar febră.
5. Ouă
Se recomandă insistent să nu încălzești ouăle în cuptorul cu microunde, pentru că ar putea exploda! Așa cum s-a explicat într-un studiu, pot apărea crăpături din cauza radiațiilor, contaminând gălbenușul de ou.
6. Carne procesată
Cercetătorii au descoperit într-un studiu publicat în revista Food Control că reîncălzirea cărnii procesate ar putea fi responsabilă pentru așa-numiții oxisteroli. Aceștia pot acționa asupra organismului prin creșterea riscului de ateroscleroză sau boli cardiovasculare.
Ce ar trebui să știți despre deodorantul "pentru tot corpul", conform experților. Este o soluție necesară sau o tendință de marketing?
Cum trebuie, de fapt, să alegi culoarea ojei. Detaliul de care să ții cont pentru avea o manichiură perfectă. Cum influențează tonul pielii.
Părul gras este una dintre cele mai comune probleme ale scalpului, afectând persoane de toate vârstele.
Adevărul despre cât de des ar trebui să vă spălați părul. Cum trebuie întreținut între spălări.
Acestea sunt cele cinci motive pentru care nu ar trebui să te mai epilezi.
Această manichiură te va surprinde. Este foarte specială și sustenabilă. Schimbă tot ce știai despre tendințe.
De ce ai senzația că te strânge pielea după ce ai stat în piscină sau în mare.
Articolul de îngrijire plin de pesticide și produse cancerigene. Experții sunt îngrijorați.
Părul este mai mult decât un element de estetică – el poate reflecta starea generală de sănătate și bunăstare.
Obiectul de îngrijire pe care nu trebuie să îl folosești. Îți afectează pielea.
Menajerele țin secret acest truc. Scapă de praf pentru totdeauna cu o metodă simplă pe care puțini o știu.
Ce trebuie să știi dacă te dai cu parfum. Lucrul grav care se poate întâmpla.
Acest produs pe care îl folosim zilnic poate duce la cancer. Medicii trag un semnal de alarmă.