A murit pe pârtia de schi. Bărbatul se presupune că a făcut un infarct

Adisa Codruț |
Data publicării:

Un bărbat a murit, luni, pe una dintre pârtiile din staţiunea Harghita Mădăraş. Salvamontiștii și un echipaj SMURD au intervenit pentru a-l salva, însă fără succes. 

Şeful Serviciul Salvamont Salvaspeo Harghita, Fekete Ors, a declarat că bărbatul a căzut din teleschi, ar fi încercat să se ridice, dar nu a reuşit, iar salvamontiştii prezenţi la faţa locului au încercat imediat resuscitarea, fără niciun efect.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD, cu un medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, care au continuat manevrele de resuscitare timp de aproximativ 30 minute, dar fără niciun rezultat.

Comandatul Detaşamentului de Pompieri din Odorheiu Secuiesc, Dănuţ Urzică, a precizat pentru Agerpres că, din relatările colegilor săi care au fost la faţa locului, bărbatul era din judeţul Iaşi şi avea în jur de 47 ani.

Există suspiciunea că ar fi suferit un infarct, dar aceasta trebuie confirmată de medicul legist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel