A murit tânăra zdrobită într-o stație de autobuz din Baia Mare: medicii nu au mai reușit să o resusciteze

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Tinerii au fost spulberați în stația de autobuz   Foto: directmm.ro
Tinerii au fost spulberați în stația de autobuz Foto: directmm.ro

Tânăra de 20 de ani ce a fost zdrobită în stația de autobuz alături de soțul ei a murit noaptea trecută, la spital. Soțul ei a fost transportat la Cluj, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Cumplitul accident a avut loc duminică seara, în Baia Mare. O tânără de 20 de ani și soțul ei de 23 de ani așteptau autobuzul pe o bancă, în stația de lângă Vivo, când au fost spulberați de o mașină condusă de un tânăr de 20 de ani. Cei doi tineri nu au avut nicio șansă în fața bolidului.

Denisei i-a fost amputat piciorul pe loc, în timp ce soțul ei a suferit o fractură deschisă.

Potrivit Antena 3, tânăra a mai fost resuscitată, însă noaptea trecută nu au mai putut să o salveze. Denisa s-a stins la spitalul din Baia Mare. 

„Din nefericire s-a stins azi-noapte în jurul orei 00.30. A fost o politraumă”, a explicat edicul neurochirurg Vasile Pop, de la Spitalul Județean din Baia Mare, acolo unde era internată tânăra.

Diagnosticul tinerei a inclus o contuzie toracică, o contuzie pulmonară, termo pneumotorace care a fost generat imediat după sosire, ruptură de splină, ruptură de rinichi, cu hemoperitoneu și hematom retroperitoneal. Potrivit medicului, cu acest diagnostic, tânăra nu avea șanse prea mari de supraviețuire. 

Soțul ei, transferat la un spital din Cluj Napoca, a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar acum este detubat. „Primele semne după operație sun bune, dar niciodată nu e știe cum va evolua”, mai spune medicul Vasile Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel