Activistul Daniel Bodnar a ieșit din OPERAȚIE: "I-au fost refăcuți corpii vertebrali" Cum se simte

DCMedical Team |
Data publicării:

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost operat la coloană, după ce, luni noapte, a fost implicat într-un accident rutier grav. Medicii s-au temut că va rămâne paralizat. 

 Sora acestuia, Daniela Pintican, a prezentat, miercuri, 20 ianuarie, detalii privitoare la operație și la stare de sănătate a activistului.

„Operația lui Daniel a fost finalizată!

Am discutat cu medicii din echipa operatorie, care au făcut ceea ce a ținut de ei, la cele mai înalte standarde și le mulțumim.

Lui Daniel i-au fost refăcuți corpii vertebrali. Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării. De acum Dumnezeu își va face partea Lui, cu siguranță!

S-a trezit din anestezie. Mâine dimineață urmează să i se facă un examen neurologic.

Va urma o perioadă lungă și intensă de recuperare. Căutăm cele mai bune soluții pentru că ne dorim cu ajutorul lui Dumnezeu ca Daniel să poată umbla din nou.

Recuperarea o va face în Viena, acolo unde Daniel are 2 surori. Urmează să facem demersurile necesare pentru a începe cât mai repede posibil procedurile.

Noi ca familie îl susținem, avem nevoie și de susținerea voastră! Vă mulțumim pentru susținere și pentru toate mesajele. Daniel este un om preaiubit de Dumnezeu, familie și de toți oamenii care îl cunosc și știu că lupta lui a fost, este și va fi pentru dreptate și adevăr.

Cu Dumnezeu înainte!

Dr. Daniela Pintican (sora lui Daniel)“, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a activistului.

Daniel Bodnar, rănit grav în accident

 

Luni, în jurul orei 02.30, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident de circulație produs pe raza comunei Sucevița. Daniel Ghinghiloschi (24 de ani) conducea un autoturism BMW X6 deținut de Daniel Bodnar, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în podeț și apoi în poarta unei case, impactul fiind unul extrem de violent.

Daniel Bodnar a fost transportat la Iași

Cei doi au fost preluați de ambulanțe și duși de urgență la Spitalul Județean Suceava. Mai grav rănit a fost Daniel Bodnar, care a fost diagnosticat cu „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”. Daniel Ghinghiloschi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De teamă că va rămâne paralizat, medicii l-au trimis de urgență la Iași.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel