Actor din Game of Thrones, testat pozitiv pentru coronavirus

Kristofer Hivju
Kristofer Hivju
  • Kristofer Hivju

Kristofer Hivju a dezvăluit că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

„Salutări din Norvegia! Îmi pare rău să spun că eu, astăzi, am fost testat pozitiv pentruCOVID-19 ", a scris Havju într-o postare pe contul său de Instagram.

Actorul norvegian, cunoscut în special pentru interpretarea personajului Tormund Giantsbane dincunoscutul serial, a anunţat pe contul său de Instagram că el şi familia se autoizolează. 7

„Îi îndemn pe toți să fie extrem de atenți; spălați-vă pe mâini, stați la 1,5 metri distanță față de ceilalți, stați în carantină; faceți tot ce puteți pentru a opri virusul să se răspândească ", a scris el.

Havju a continuat: „Familia mea și cu mine ne autoizolăm acasă atâta timp cât este nevoie. Suntem în stare bună de sănătate - am doar simptome ușoare de răceală - [dar] există persoane cu un risc mai mare pentru care acest virus ar putea fi un diagnostic devastator. "
„Vă rugăm să vizitați site-ul web pentru controlul bolilor", a scris el, adăugând „și respectați reglementările pentru a fi în siguranță și a vă proteja nu numai pe voi înșivă, ci întreaga noastră comunitate, și în special pe cei cu risc, precum vârstnicii și persoanele cu condiții preexistente"

"Împreună putem lupta cu acest virus şi putem evita o criză în spitalele noastre", a spus Hivju.

„Împreună putem combate acest virus și putem evita o criză la spitalele noastre. Vă rugăm să aveți grijă unul de celălalt, să vă păstrați distanța și să rămâneți sănătoși ", a încheiat actorul.

Havju urmează să apară în al doilea sezon al serialului inspirat de jocuri video Netflix, The Witcher, în 2021, cu toate acestea, după cum a raportat Deadline, gigantul streaming a presupus că a pus producția seriei în așteptare pe fondul preocupărilor din jurul virusul care se răspândește rapid.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel