Actrița Amy Schumer, după operația de endometrioză: Nu mai pot rămâne însărcinată niciodată

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Amy Schumer FOTO: Instagram
Amy Schumer FOTO: Instagram

Actrița Amy Schumer a suferit o intervenție medicală pentur endometrioză în cadrul căreia i-a fost extirpat uterul. 

Actrița Amy Schumer a suferit o operație de endometrioză în cadrul căreia i-a fost extirpat și uterul. ”Nu mai pot rămâne însărcinată niciodată", spune ea. Amy Schumer nu va mai putea face copii niciodată. Actrița suferă de ceva vreme de endometrioză, o afecțiune adesea chinuitoare - în care țesutul din uter crește în afara acestuia -, dar operația necesară a fost mult mai amplă decât se aștepta.

Medicii i-au îndepărtat și apendicele, afectat de endometrioză. Amy a distribuit pe Instagram o fotografie cu ea în halat de spital și un clip filmat de soțul ei Chris Fischer, în care anunță că a trecut cu bine de operație. 

"Este dimineața după operația pentru endometrioză și uterul meu este afară. Doctorul a găsit 30 de puncte de endometrioză pe care le-a îndepărtat. Mi-a scos apendicele pentru că endometrioza îl atacase”, a fost mesajul actriței, chiar de pe patul de spital.

Vedeta a lansat și un semnal de alarmă cu privire la această afecțiune: "Dacă aveți menstruații foarte dureroase, este posibil să aveți #endometrioză", a scris ea în dreptul clipului. 

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel