Adela Popescu, în panică din cauza fiului cel mic: Nu doarme nopțile, a făcut și febră

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu. FOTO Captura video Instagram @ Adela Popescu.png
Adela Popescu. FOTO Captura video Instagram @ Adela Popescu.png

Adela Popescu a trecut prin momente delicate. Fiul prezentatoarei TV s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a povestit fanilor săi că și-a anulat toate planurile de 1 mai, deoarece fiul său cel mic nu se simte bine. Adela trebuia să meargă împreună cu soțul și copiii  la mare, în Olimp, acolo unde recent şi-au achiziţionat un apartament de lux. 

Adela Popescu, momente de panică

Din nefericire, planurile au fost date peste cap, după ce Adrian, fiul cel mic al celor doi, în vârstă de doar 10 luni, se confruntă cu dureri cauzate de erupția dentară.

„Noi aveam în plan să mergem la mare weekendul acesta, ne organizaserăm de ceva timp pentru că fusesem invitați de cei care au construit blocul în care noi ne-am cumpărat apartamentul. (…) 

Era planul făcut, trebuia să mergem, numai că de câteva zile micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară. Asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile, a făcut și febră, e toată ziua supărat, mârâit, necăjit, așa că nu am mai mers eu. 

Am rămas acasă cu el, dar a mers Radu cu băieții. Au ajuns, s-au cazat, au fost să vadă apartamentul, mi-au trimis filmulețe, poze. Îmi pare rău că nu am ajuns, dar asta este. Mă îngrozea drumul, pentru că lui ăsta mic nu-i intri în voie nici atunci când are tot confortul și toată rutina, da păi să-l mai urc în mașină, bănuiam că va fi foarte mult trafic la mare, dar au ajuns ok”, a povestit Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

Cum l-a convins Adela Popescu pe Radu Vâlcan să cumpere apartamentul

Adela Popescu a povestit pe rețelele de socializare cum l-a convins pe soțul ei să cumpere apartamentul. 

”Nu a fost chiar o ceartă, ci o discuție la intensitatea cuvenită, pe măsură deciziei ce trebuia luată. Ne luăm sau nu un apartament la mare!? Această era întrebarea. Mărturisesc că nici nu ne trecuse prin cap așa ceva, până când fratele meu ne-a povestit despre proiectul din Olimp.

Mai mult în joacă, prin iulie, am mers la o discuție cu ei, la biroul lor de la mare. Tot eram pe litoral, șțiți cum e. Mi-a plăcut atât de tare proiectul, încât din ziua aceea am fost sigură că asta trebuie să facem, să luăm un apartament acolo. Am simțit, pur și simplu. Mult timp Radu a crezut că glumesc.

Citește mai departe în Spectacola.

Ce pot face părinții pentru a calma durerile

Dinții de lapte încep să erupă în jurul vârstei de 5-7 luni. Erupția dinților de lapte este un proces normal din dezvoltarea copilului și poate fi însoțită de

- lipsa poftei de mâncare,

- febră ușoară,

- inflamare și sensibilitate gingivală,

- salivație abundentă,

- insomnie,

- iritabilitate,

- agitație,

- tulburări de tranzit intestinal.

De obicei, erupția dinților temporari nu este dureroasă, dar poate cauza disconfort și iritabilitate sugarului. Sunt de ajutor inelele reci pentru dentiție sau chiar și un prosopel umed rece pe care cel mic să îl strângă între gingii. 

Vezi și: Adela Popescu, despre problemele de sănătate ale familiei: M-am speriat enorm, a vomitat într-o noapte foarte mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel