Adela Popescu, vizită la medic în al doilea trimestru de sarcină: "Perioadă dificilă, analize ecografii"

DCMedical Team |
Data publicării:

Adela Popescu urmează să devină mămică pentru a treia oară. Aflată în al doilea trimestru, vedeta a mers la medic pentru a se asigura că totul este în regulă.

Adela Popescu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, în direct la „Vorbește Lumea”, de pe PRO TV. De atunci, frumoasa blondină s-a retras de pe micile ecrane, susținând că are nevoie de toată atenția sa în perioada specială în care se află, mai cu seamă că dorește să fie atentă la starea de sănătate în contextul actual. Cu toate astea, Adela Popescu este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, dar mai nou, și evoluția sarcinii.

Însărcinată în 20 de săptămâni, Adela Popescu a decis să...

Vezi continuarea pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel