Adolescent de 17 ani, în spital după ce a fost mușcat de un porc mistreț

Adisa Codruț |
Data publicării:
Tratament spital
Tratament spital

Un adolescent de 17 ani a ajuns la spital după ce a fost mușcat de un porc mistreț. Tânărul a rămas internat și primește acum îngriji medicale, atât pentru rănile suferite, cât și pentru prevenirea rabiei.

Un băiat în vârstă de 17 ani care a fost muşcat de faţă de un porc mistreţ, a ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, unde a rămas internat, după cum a declarat managerul unităţii sanitare, Carmen Dorobăţ.

Potrivit sursei citate, adolescentul a fost muşcat de porcul mistreţ pe când se afla la vânătoare în judeţul Iaşi.

"El este adus la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, unde se face tot ceea ce înseamnă intervenţie pentru prevenţia rabiei. A necesitat şi o intervenţie minimă pentru reparare chirurgicală dar spitalizarea se va face la Spitalul de Boli Infecţioase. Muşcăturile de animal sălbatic la faţă sunt cele mai periculoase în ceea ce priveşte pericolul transmiterii de rabie. Mistreţul poate să fie purtătorul unui astfel de virus, motiv pentru care necesită toată atenţia", a declarat managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, citat de agerpres.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel