Aglomerație la porțile Spitalului Clinic Prof. Dr. Theodor Burghele din Capitală. Coadă până în stradă

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Spitalul Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele"din Capitală. Foto DC Medical
Spitalul Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele"din Capitală. Foto DC Medical

Pentru că spitalele au luat măsuri speciale și se intră în ele în anumite conditii, la poarta Spitalului Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele"din Capitală, pacienții și aparținătorii au făcut coadă până în stradă.

 

La Spitalul Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele"din Capitală, în această dimineață, șirul de oameni se întindea până în stradă.

Trierea persoanelor care intră în spitale este măsură impusă de autoritățile medicale pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus. Astfel că pacienții care vin pentru consultații și rudele pacienților internați strec printr-un triaj serios, cu scopul de a nu se produce o răspândire a noului coronavirus în unitățile medicale.

În această perioada, vizitele în spitale sunt interzise.

Autoritățile fac apel la persoanele care nu au urgențe medicale să nu meargă la camerele de garda sau UPU, ci să apeleze la medicii de familie. Iar dacă situația se agravează, la serviciul 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel