Aglomerație la porțile Spitalului Clinic Prof. Dr. Theodor Burghele din Capitală. Coadă până în stradă

Georgiana Ioniță / 12 Martie 2020 / 13:05
EXCLUSIV
Spitalul Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele"din Capitală. Foto DC Medical
Spitalul Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele"din Capitală. Foto DC Medical

Pentru că spitalele au luat măsuri speciale și se intră în ele în anumite conditii, la poarta Spitalului Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele"din Capitală, pacienții și aparținătorii au făcut coadă până în stradă.

 

La Spitalul Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele"din Capitală, în această dimineață, șirul de oameni se întindea până în stradă.

Trierea persoanelor care intră în spitale este măsură impusă de autoritățile medicale pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus. Astfel că pacienții care vin pentru consultații și rudele pacienților internați strec printr-un triaj serios, cu scopul de a nu se produce o răspândire a noului coronavirus în unitățile medicale.

În această perioada, vizitele în spitale sunt interzise.

Autoritățile fac apel la persoanele care nu au urgențe medicale să nu meargă la camerele de garda sau UPU, ci să apeleze la medicii de familie. Iar dacă situația se agravează, la serviciul 112.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy